0753 149 664

Protectia Datelor

Avocat Bogdan Sintoma

Servicii de conformitate în domeniul protecției datelor cu caracter personal / GDPR

Având sprijinul unei echipe dedicate de experți specializați în reglementare, conformitate, control, audit și evaluare, care asigură o calitate deosebită a serviciilor și consultanței acordate clientului, Avocat Bogdan Sîntoma vine în întâmpinarea problemelor și intereselor clienților prin intermediul serviciilor adaptate mărimii, naturii, riscului si complexității companiilor cu prezență națională, regională și internațională. Serviciile noastre din sfera protecției datelor cuprind:

Asigurarea conformității cu reglementările privind protecția datelor cu caracter personal

Evaluarea cadrului de lucru, a politicilor și procedurilor interne din perspectiva reglementărilor naționale și europene privind protecției datelor cu caracter personal (Regulamentul General privind protecția datelor cu caracter personal – GDPR), în scopul alinierii și respectării principiilor de prelucrarea a datelor.


Realizarea evaluării privind vulnerabilitățile și deficiențele existente, precum și riscurile asociate deficiențelor.


Furnizarea asistenței tehnice pentru funcția de conformitate – dezvoltarea programului și politicilor privind protecția datelor, consultanță pentru management, contribuții la solicitări specifice, testări privind funcționalitatea proceselor interne.


Asistență în dezvoltarea, redactarea și implementarea politicilor, procedurilor și a metodologiilor de lucru interne.


Asistență pentru evaluările de impact asupra protecției datelor.


Analiză și avizarea asupra clauzelor contractuale mai puțin eficiente și a celor neconforme, a contractelor încheiate cu furnizorii, salariații și partenerii clientului.


Furnizarea serviciilor de instruire pentru salariații începători/intermediari/avansați din cadrul companiilor cu atribuții relevante din perspectiva protecției datelor.


Alte servicii

Asistență și reprezentare în fața autorităților competente (ANSPDCP etc.).


Consultanță și reprezentare în acțiuni juridice.


Consultanță și asistență privind responsabilitățile și obligațiile Ofițerului de Protecție a Datelor.